Πώς να απαλλαγείτε από τις μικρές μαύρες μύγες σε φυτά εσωτερικού χώρου

Pinterest Hidden Image

συνοψίζω: Οι μυκητιακές σκνίπες – μικρές μαύρες μύγες στα φυτά – μπορεί να είναι μια πραγματική ενόχληση για τα φυτά και τα σπίτια. που πετούν παντού Αγαπούν το τέλειο περιβάλλον με χώμα για γλάστρες εσωτερικού χώρου και την υγρασία στην οποία ευδοκιμούν τα φυτά εσωτερικού χώρου. μάθετε πώς να αφαιρέσετε

ερώτηση: Μόλις αγόρασα μερικά μεγάλα φυτά σε γλάστρες από το κατάστημα του γκαράζ… λάθος ιδέα.Έβαλα τα φυτά στο σπίτι σε ωραίες γλάστρες και μετά από λίγες μέρες υπήρχε μούχλα σε όλο το σπίτι. Πώς να απαλλαγώ από αυτές τις ενοχλητικές μαύρες μύγες στο σπίτι μου, Γκλεν, κοπανιέμαι!

μετά
Οι σκνίπες μανιταριών ζουν σε φυτά σε γλάστρες.

Δείτε πώς μπορείτε να απαλλαγείτε από τις μικροσκοπικές μαύρες μύγες σε φυτά σε γλάστρες:

απάντηση: Glenn, συγγνώμη που ακούω για τα ακάρεα του σπιτιού… μπορεί να είναι ενόχληση και ενόχληση. ειδικά σε μεγάλους αριθμούς όπως δείχνεις να είσαι Γιατί οι σκνίπες και οι μύγες των φρούτων τριγυρνούν πάντα μπροστά σας;

Εάν αυτό σας κάνει να αισθάνεστε καλύτερα…δεν είστε μόνοι που αντιμετωπίζετε ένα πρόβλημα με μύκητες.

Η συνιστώμενη φυσική μας λύση ελέγχου παρασίτων για το σπίτι και τον κήπο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα προτεινόμενα προϊόντα, Διαβάστε τη λεπτομερή κριτική μας εδώ.

Τι είναι αυτά τα κουνούπια;

Αυτά τα κουνούπια είναι μικρές μαύρες μύγες με κεραίες και μακριά πόδια. Στο εσωτερικό, βρίσκεται συχνά στο σπίτι στο φυτικό έδαφος των φυτών εσωτερικού χώρου.

Τα ενήλικα κουνούπια έχουν μήκος περίπου 1/8 ίντσας, ή το μέγεθος των σκνίπων, αλλά δεν τσιμπούν… είναι απλώς έντομα και φαίνεται να αιωρούνται πάντα στο πρόσωπό σας.

Οι προνύμφες των μυκήτων αναπτύσσονται σε μουχλιασμένα εδάφη, τρέφονται με μύκητες (εξ ου και το όνομα), φύκια, ρίζες φυτών και οργανική ύλη σε αποσύνθεση. Γενικά δεν ταξινομείται ως σημαντικό παράσιτο.

είναι βιότοπος για μύκητες

Ζουν στο έδαφος. όπου τα κουνούπια επιτίθενται στο μέσο ανάπτυξης, γεννούν αυγά και οι προνύμφες τρέφονται με οργανική ύλη σε αποσύνθεση.

Στοιχηματίζω αν κοιτάξετε προσεκτικά το χώμα της γλάστρας που χρησιμοποιείται στις γλάστρες που αγοράσατε. Θα παρατηρήσετε επίσης ότι υπάρχουν μερικά προϊόντα ξύλου σε αυτό. Αυτή η οργανική ύλη σε αποσύνθεση δημιουργεί έναν υπέροχο μπουφέ από μύκητες και προσβολή!

Ένας τρόπος για να το ελέγξετε αυτό είναι να ποτίζετε το φυτό από κάτω χρησιμοποιώντας συμπληρωματικό πότισμα. Δεδομένου ότι οι προνύμφες βρίσκονται συνήθως στις κορυφαίες 2″-3″ του εδάφους, χρειάζονται υγρασία για να τραφούν.

Η ξηρή τροφή μπορεί να μειώσει την επιβίωση των αυγών. Έτσι, το να διατηρείτε το χώμα στεγνό θα σας βοηθήσει να το ελέγξετε.

προσωπικά Θα πάρω τα μαθήματα που έμαθα και θα τα βάλω έξω και να τα αντιμετωπίσεις αν είναι δυνατόν.

κύκλος ζωής των μυκήτων

Η διάρκεια ζωής αυτού του κουνουπιού είναι περίπου 7 έως 10 ημέρες.Το θηλυκό γεννά περίπου 200 αυγά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Το έμβρυο αναπτύσσεται γρήγορα μέσα σε 2-3 εβδομάδες και αναπαράγεται συνεχώς όλο το χρόνο.

Πολλοί άνθρωποι παρατηρούν προβλήματα με τα κουνούπια στα σπίτια τους το φθινόπωρο και το χειμώνα.Γιατί;

 • Μερικοί άνθρωποι μετακινούν τα φυτά έξω το καλοκαίρι. Αυτό επιτρέπει στην αποικία των εντόμων να ευδοκιμήσει κατά τους θερμότερους μήνες.
 • κατά τη διάρκεια του κρύου καιρού Περισσότερα άτομα θα βρίσκονται στη σκιά. και τα κουνούπια θα είναι πιο αισθητά
 • σε άνυδρο περιβάλλον Το υγρό έδαφος για γλάστρες είναι ιδανικός βιότοπος και τόπος αναπαραγωγής.

Σημείωση: Χρησιμοποιείτε πάντα αποστειρωμένο μείγμα γλάστρας για φυτά εσωτερικού χώρου.

εσωτερική και εξωτερική βλάβη

Το φυτό καθυστερεί καθώς οι προνύμφες τρέφονται με τις ρίζες των φυτών. Οι προνύμφες και οι ενήλικες μπορούν να μολύνουν άλλα φυτικά παθογόνα, συμβάλλοντας στην προώθηση ασθενειών.

Σε εξωτερικούς χώρους σε κήπους ή χερσαίες προνύμφες μπορεί να τρέφονται με ρίζες φυτών.Ωστόσο, η ζημιά είναι συχνά αμελητέα σε σύγκριση με τον ευεργετικό ρόλο της στη διευκόλυνση των διαδικασιών αποσύνθεσης που μετατρέπουν τα νεκρά φυτά σε θρεπτικά συστατικά για την ανάπτυξη των φυτών.

Πώς να απαλλαγείτε από σκνίπες από μύκητες

Υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να ελέγξετε και να απαλλαγείτε από τα κουνούπια – αυτά τα ενοχλητικά και ενοχλητικά ιπτάμενα έντομα.

Δείτε πώς να σκοτώσετε τα κουνούπια στα δέντρα.

διαδρομή χωρίς χημικά

 • Αφήστε τα πάνω 2″-3″ του εδάφους να στεγνώσουν μεταξύ του ποτίσματος.
 • Βρέχουμε το φυτό με χώμα από κάτω.
 • Αφού αφαιρέσετε εντελώς το χώμα που έχει αναμιχθεί με αντισηπτικό. να φυτευτεί σε νέα γλάστρα
 • Όταν το άγαρ διασπάται και διατηρεί υπερβολική υγρασία Μεταφέρετε ξανά με ένα αποστειρωμένο μείγμα γλάστρας (π.χ. μείγμα αφρικανικής βιολέτας).
 • Αφαιρέστε τα δοχεία που περιέχουν σάπιο φυτικό υλικό, σάπιες ρίζες, ρίζες ή άλλες πηγές τροφίμων.

Μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν κίτρινες κολλώδεις παγίδες. Χρησιμοποιώ αυτές τις παγίδες κουνουπιών στο θερμοκήπιο. Αλλά φαίνεται να έχει κολλήσει στο σπίτι.

Φτιάξτε μια απλή παγίδα κουνουπιών.

Ακολουθούν οδηγίες για να φτιάξετε μια εύκολη DIY παγίδα φρούτων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και με σκνίπες από μύκητες. Τα υλικά μπορεί να είναι ήδη κρυμμένα στην κουζίνα σας.

 • μηλόξυδο
 • Υγρό πιάτων ή φυτικό λάδι
 • δοχείο
 • πλαστικό καπάκι

Ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες:

 • Ρίξτε αρκετό ξύδι μηλίτη στο βάζο για να καλύψει τον πάτο.
 • Προσθέστε μια σταγόνα υγρό πιάτων.
 • Καλύψτε το βάζο με πλαστική μεμβράνη και ανοίξτε μερικές τρύπες στο πλαστικό.

Η μυρωδιά του ξιδιού μηλίτη προσελκύει τις μύγες των φρούτων και τα κουνούπια στα δέντρα. Βυθίζονται όταν το ξύδι θρυμματίζεται.

χημικό τρόπο

Η καταπολέμηση των κουνουπιών συχνά δεν είναι εφάπαξ. Οι περισσότεροι άνθρωποι χρειάζονται πολλαπλές χημικές θεραπείες.

Η θανάτωση ενηλίκων είναι συχνά ανίκανη να ελέγξει τις προνύμφες. Το κλειδί είναι να αφαιρέσετε τα ενήλικα που γεννούν αυγά για να μειωθεί ο αριθμός των προνυμφών.

Μερικά φυτοφάρμακα και παράγοντες βιολογικού ελέγχου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για έλεγχο.

Υπάρχουν ακόμη και κάποια λειαντικά – ένα από τα οποία είναι το Gnadrol – αλλά δεν χρησιμοποιούνται. Αυτά τα εντομοκτόνα συχνά περιέχουν πυρεθρίνες.

Μου αρέσει να χρησιμοποιώ φυσικές μεθόδους αν είναι δυνατόν. Αλλά οι ιδιοκτήτες σπιτιού δεν έχουν πολλές επιλογές.

για ιδιοκτήτες σπιτιού Η καλύτερη λύση είναι να χρησιμοποιήσετε άργιλο neem για να σκοτώσετε τα ζωύφια. Η χρήση ενός μπουκαλιού ψεκασμού θα «κλωτσήσει» τα κουνούπια και θα αρχίσουν να πετούν.

Προσωπικά ξεκινώ με βιολογικό λάδι neem. Εάν το neem δεν λειτουργεί, χρησιμοποιώ γη διατόμων και στη συνέχεια απλώνω το χώμα κατά μήκος της γραμμής του μαλαθείου. Να διαβάζετε πάντα τις ετικέτες φυτοφαρμάκων πριν χρησιμοποιήσετε χημικά. και ακολουθήστε τις οδηγίες στην ετικέτα κατά τη χρήση.

Έχω ακούσει για ανθρώπους που χρησιμοποιούν υπεροξείδιο του υδρογόνου για τον έλεγχο των μυκήτων για να σκοτώσουν τους μύκητες με τους οποίους τρέφονται τα κουνούπια.

Ο ψεκασμός των φυτών είναι άχρηστος.Τα αυγά τοποθετούνται στο χώμα.

Προσοχή: Μπορεί να απαιτούνται πολλές εφαρμογές.

Υπάρχει βιολογικός έλεγχος των νηματωδών που τρέφονται με προνύμφες σκνίπας μυκήτων. Αλλά δεν είναι διαθέσιμο στους περισσότερους ιδιοκτήτες σπιτιού. μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε Bacillus Thuringiensis.

Μια άλλη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε παγίδες ή κίτρινη ταινία. Συχνά βρίσκεται σε θερμοκήπια Δεν έχουν γοητεία στο σπίτι!

Ρεκόρ: Μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν σαπούνι πιάτων για να σκοτώσουν τα κουνούπια. Ενώ μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν περιττώματα κουνουπιών για να απαλλαγούν από τους μύκητες. Μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν πασχαλίτσες για τον έλεγχο των μυκητιακών σκνίπων.

συνοψίζω

Το πρώτο κλειδί για τον έλεγχο της σκνίπας από μύκητες για τους ιδιοκτήτες σπιτιού είναι η αγορά φυτών εσωτερικού χώρου από έναν επαγγελματία. Χρησιμοποιούν επεξεργασμένο χώμα για να απαλλαγούν από αυτά τα είδη παρασίτων. Οπότε δεν χρειάζεται να ασχοληθείς μαζί τους.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να αγοράσετε ένα σε ένα κέντρο κήπου.

Αλλά γνωρίζοντας πώς να τα ελέγξετε ή να τα εξαλείψετε μπορεί να αποτρέψετε τα παράσιτα από το να γίνουν ενοχλητικά! Γιατί αυτά είναι πραγματικά παράσιτα που κανείς δεν θέλει στο σπίτι.

Εικόνα: πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *