Πώς να φτιάξετε μια λαμπερή ρομαντική αυλή

Pinterest Hidden Image

Παρακάτω θα βρείτε μια επιλογή από φωτισμένες γλάστρες για να δημιουργήσετε ένα μαγικό νυχτερινό φως και διάθεση. Σκεφτείτε πού μπορείτε να τα προσθέσετε. Δεν είναι επίσης βαμμένη ζαρντινιέρα. λάμψη με σκούρα χρώματα!

Γνωρίζουμε ότι ο σχεδιασμός του φωτισμού είναι πολύ σημαντικός. Ο φωτισμός από μόνος του μπορεί να μεταμορφώσει μια καλή φωτογραφία και να την κάνει διαχρονική.

Αυτό ισχύει και για εξωτερικούς χώρους. Θέλετε η αυλή ή ο κήπος σας να είναι φιλόξενοι και άνετοι.

Οι λαμπερές γλάστρες με φυτά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε τον κήπο ή την αυλή σας ρομαντική, φιλόξενη και ατμοσφαιρική.

Ευέλικτο, ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους Και υπάρχουν πολλά μεγέθη και σχήματα.

Ορισμένες μονάδες ηλιακού φωτισμού σάς επιτρέπουν να τις εγκαταστήσετε οπουδήποτε.

Ορισμένοι τύποι απαιτούν ηλεκτρική ενέργεια. Αυτό περιορίζει τη δυνατότητά του να εγκατασταθεί σε συγκεκριμένες τοποθεσίες. Χρησιμοποιήστε το μόνο του, γύρω από πισίνες, δρόμους, αίθρια ή άλλες τοποθεσίες.

μετά
Προσθέστε φωτισμένα φυτά στον κήπο σας για να δημιουργήσετε μια λαμπερή και ρομαντική αυλή.

Το ακόμα πιο συναρπαστικό είναι ότι ορισμένες συσκευές εξωτερικού φωτισμού διαθέτουν επαναφορτιζόμενες μπαταρίες και μπορούν να ενεργοποιηθούν και να απενεργοποιηθούν χρησιμοποιώντας ένα τηλεχειριστήριο!

Αν και οι φτέρες της Βοστώνης φαίνονται καλές Αλλά αυτοί οι κηπουροί δεν ήταν εκτός γραμμής. Μπορεί να λειτουργήσει ως χρήσιμη πηγή φωτός με πολλούς τρόπους.

Είναι πολύ ελκυστικά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως γλάστρα ή κουβάς πάγου όταν διασκεδάζουν σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Είναι μια εντυπωσιακή λάμψη σε σκούρες γλάστρες.

Διακόσμηση ταψιού Στρογγυλή γλάστρα

Ο σχεδιασμός αυτής της λευκής γλάστρας είναι απλός. αλλά φαίνεται πολύ πολυτελές Ταιριάζει καλά με οποιοδήποτε περιβάλλον και η «σπίθα» είναι βέβαιο ότι θα το κάνει στο επίκεντρο της προσοχής.

Τα λαμπερά ηλιακά πάνελ προσθέτουν μαγεία στη νύχτα.

Αυτές οι ηλιακές γλάστρες έρχονται σε φωτεινά και αξέχαστα χρώματα. εκπέμποντας ένα ελαφρύ φως που τραβάει το μάτι αλλά εξακολουθεί να εστιάζει στο δέντρο (Ανθισμένη ανυπομονησία) Η λαμπερή αυλή δεν είναι πλήρως φωτισμένη.

μετά
Πηγή: Walmart

Κατασκευασμένο από πολυαιθυλένιο Αυτή η εξωτερική ζαρντινιέρα προσθέτει ομορφιά στα αγαπημένα σας λουλούδια. Είτε είναι μέρα είτε νύχτα Κάντε τους το πραγματικό επίκεντρο του κήπου σας. Φαίνεται υπέροχο με γλάστρες αγαύης και εκατομμύρια λουλούδια με χάντρες.

Φέρτε ένα γεωμετρικό και όμορφο θέμα στον κήπο σας το βράδυ με φυτείες εξωτερικού χώρου που θα φωτίσουν το μονοπάτι σας.

Το τετράγωνο σχήμα δίνει στον εξωτερικό σας χώρο μια μοντέρνα εμφάνιση.

Αυτό το δοχείο είναι κάτι που δεν βλέπουμε κάθε μέρα. Η γλάστρα μοιάζει με μέρος του τοίχου, εξοικονομώντας χώρο.

Ωστόσο, αυτό θα περιορίσει την εμφάνιση. Μπορεί επίσης να λειτουργήσει μέσω του φωτός περιβάλλοντος.

Οι γλάστρες είναι διαφορετικές σε μέγεθος αλλά επιτελούν την ίδια λειτουργία. Δημιουργούν μια πηγή φωτός με χαμηλή φωτεινότητα.

Συμπληρώνουν καλά τα τοιχώματα gabion και είμαι σίγουρος ότι το Anthurium POPs από μόνο του.

μετά
Πηγή: Amazon

χρωματιστοί πλαστικοί κουβάδες Τακτοποιημένα σε μια σειρά μπροστά στο ποτάμι

Αυτό που είναι πιο ενδιαφέρον είναι πώς τα χρώματα κάθε κηπουρού φωτίζουν τα ελικοειδή βραδινά μονοπάτια δίπλα στο ποτάμι και αιχμαλωτίζουν τη φαντασία σας. Σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή!

Αγρότης Aram Τηλ. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε τον χώρο της πισίνας πιο φωτεινό και πιο άνετο για τα μάτια. Το λευκό πουλί του παραδείσου είναι ένας εξαιρετικός σύντροφος. Είναι καλύτερη λύση από τα κανονικά φώτα.

Αυτά τα ηλιακά φώτα κήπου είναι ένας μοναδικός τρόπος για να δώσετε νέα πνοή στον κήπο σας.

Οι ηλιόλουστες ζαρντινιέρες προσθέτουν χρώμα στο σπίτι σας και ταιριάζουν με τα φυτά μέσα. Φαίνονται ενδιαφέροντα στις σκάλες που οδηγούν στο πίσω μέρος του σπιτιού.

Αυτές οι γλάστρες εξωτερικού χώρου έχουν σχήμα βάζα και θα φωτίσουν το μπουκέτο σας τη νύχτα. Είτε πρόκειται για δείπνο υπό το φως των κεριών είτε για να απολαύσετε την ύπαιθρο το βράδυ. Είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε κάθε κατάστρωμα!

Ένα δοχείο από τερακότα με μαύρο σιδερένιο σκελετό και ένα κόκκινο δοχείο από τερακότα και δίσκο σταγονιδίων στέκονται μπροστά από μια τούβλινη στήλη στην εξωτερική σκάλα για μια ασύμμετρη προφορά.

Ωστόσο, δεν προσέξατε τίποτα όταν τα μάτια σας έπιασαν ένα λαμπερό φυτό!

Βρήκα το σχέδιο αυτών των φυτών να είναι μοναδικό και να ταιριάζει με το σπίτι σας. Όπως πολλοί καλλιεργητές σύκων, μου αρέσει που έρχονται σε διαφορετικά μεγέθη και σχήματα και δίνουν ζωή σε κάθε δωμάτιο.

Η διευθέτηση ήταν εξαιρετική. Οι αυλές συχνά χρησιμοποιούν φωτισμό ως μέρος του τρόπου τους να κάνουν μια κομψή δήλωση.

Προσωπικά, δεν χρησιμοποιώ μανιόκα όπως σε αυτή την εικόνα γιατί είναι λίγο υπερβολική.

Αυτές οι ζαρντινιέρες αποτελούν εξαιρετική προσθήκη στον χώρο της πισίνας. Αυτό εξαλείφει την ανάγκη για εξωτερικό φωτισμό.

Οι δεξαμενές μπορούν να παρέχουν χώρο για τα φυτά και μπορούν να φωτίσουν τις περιοχές της λίμνης. αντανακλά το φως του νερού εξαιρετικά

Αφήστε τις λαμπερές γλάστρες με φυτά να φωτίσουν τη διαδρομή σας τη νύχτα. Σας επιτρέπει να απολαύσετε λουλούδια και άλλα φυτά. δικό σου ακόμα κι όταν δύει ο ήλιος Τα φυτά μπορούν να κοπούν μικροί θάμνοι.

Αυτές οι ζαρντινιέρες που λάμπουν στο σκοτάδι φωτίζουν τη βεράντα σας και δίνουν μια αριστοκρατική αίσθηση σε κάθε σκηνικό. διατηρώντας παράλληλα μια χαλαρή ατμόσφαιρα για όλους. Οι Κυκάδοι εκτιμούν ένα σύστημα αργής ανάπτυξης.

Οι φωτισμένες γλάστρες με φυτά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κρύψετε το σύστημα φωτισμού σας με κομψό τρόπο. Αυτό θα τραβήξει την προσοχή στα κυριώτερα σημεία σας αντί στον φωτισμό. Η μορφή του φυτού το καθιστά τέλειο για την καλλιέργεια ενός φυτού φιδιού.

Τα ηλιακά πήλινα δοχεία είναι εντυπωσιακά και φαίνονται να φωτίζονται μπροστά στα μάτια σας. Σίγουρα ξεχωρίζει σε κάθε κήπο. Σημειώστε τα μικρά ηλιακά πάνελ στη δεξιά πλευρά του εργοστασίου.

μετά
Πηγή: Pinterest

Αυτό το φυτό συνδυάζει δύο διαφορετικές, συχνά αντικρουόμενες φιλοσοφίες: την κλασική ομορφιά της οικιακής πρασινάδας και την καθαρή, συνοπτική απλότητα της νεωτερικότητας. Το φως είναι μια πηγή ζεστής ηρεμίας και ένας τρόπος για να αναδείξετε τη διακοσμητική ζωή.

Η τεχνολογία φωτισμού κήπου που σχετίζεται με κηπουρούς πυρακτώσεως φαίνεται σχετικά νέα. Τα επόμενα χρόνια, θα δούμε τις τιμές να πέφτουν και όλο και περισσότερες τεχνολογίες φωτισμού γλάστρας LED θα εισάγονται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *