Σπιτικό απωθητικό σπρέι μυρμηγκιών και άλλες φυσικές λύσεις

Μισείτε τα μυρμήγκια; Μία από τις πρώτες μεθόδους Για να κρατήσετε τα μυρμήγκια έξω από το σπίτι και τα φυτά σας: κρατήστε τροφή και εξαλείψτε τα σημεία εισόδου.

Αν έχετε πρόβλημα με τα μυρμήγκια στο σπίτι, την αυλή ή τον κήπο σας, πρέπει οπωσδήποτε να τα αντιμετωπίσετε. Αλλά δεν θέλετε να κάνετε τα πράγματα χειρότερα χρησιμοποιώντας επιβλαβή φυτοφάρμακα.

μετά

Είναι δυνατόν να στερήσουμε ή να καταστρέψουμε τα μυρμήγκια χωρίς τη χρήση καρκινογόνων και επιβλαβών ουσιών;

Σε αυτό το άρθρο, θα εξερευνήσουμε αυτήν την ερώτηση και θα προσφέρουμε προτάσεις για να φτιάξετε το δικό σας σπιτικό σπρέι και απωθητικό μυρμηγκιών. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα εντομοαπωθητικά και τον μη τοξικό έλεγχο παρασίτων.

Πόσα είδη μυρμηγκιών υπάρχουν;

Υπάρχουν περισσότερα από 12.000 είδη μυρμηγκιών παγκοσμίως. Αν και τείνουμε να τα θεωρούμε παράσιτα, Αλλά είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι επιτελούν σημαντικές λειτουργίες στο οικοσύστημα.

Αποτελούν μέρος των φυσικών οδοκαθαριστών του κόσμου. Βοηθά στην ανακύκλωση και την απόρριψη κάθε είδους σκουπιδιών. Από πεσμένους καρπούς μέχρι σάπια δέντρα και πτώματα ζώων.

Εδώ είναι πέντε τύποι μυρμηγκιών που μπορεί να συναντήσετε.

μυρμήγκια ζάχαρης

Αυτά τα μυρμήγκια βρίσκονται συνήθως σε λόφους με μυρμήγκια κοντά σε σπίτια, σε αυλές και σε κήπους.Ο όρος “μυρμήγκι ζάχαρης” αναφέρεται στην πραγματικότητα σε πολλά είδη μυρμηγκιών που έχουν παρόμοιες συνήθειες και παρόμοια έλξη για τα γλυκά τρόφιμα. Συνήθως είναι σε εξωτερικούς χώρους. Αλλά μερικές φορές κυνηγάει σε εσωτερικούς χώρους αναζητώντας μια πηγή τροφής. (συνήθως γλυκό)

Αυτά δεν προκαλούν μεγάλη ζημιά. Αλλά θα μπορούσε να είναι ένα πραγματικό πρόβλημα. Γιατί μπήκαν στον χώρο παρασκευής φαγητού. Το να διατηρείτε το σπίτι σας καθαρό και να αποθηκεύετε σωστά την τροφή σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποφύγετε να προσελκύσετε αυτά τα μυρμήγκια. [source]

μυρμήγκια ξυλουργού

Τα μυρμήγκια ξυλουργών είναι συχνά σε εξωτερικούς χώρους και αναζητούν ζωοτροφές σε σάπια κορμούς και σε άλλες περιοχές φυσικής ξυλείας. Αν δουν τα ξύλα στο σπίτι σας αρχίζουν να σαπίζουν Δεν θα χάσουν χρόνο βοηθώντας στη διαδικασία.

Τα μυρμήγκια ξυλουργών είναι τεράστια, δυνατά και ανθεκτικά, οπότε κρατήστε το σπίτι σας σε καλή κατάσταση για να αποφύγετε τυχόν προβλήματα με αυτά.

Σχετίζεται με: Πώς να απαλλαγείτε από τις μυρμηγκοφωλιές

Αργεντινά μυρμήγκια

Τα μυρμήγκια της Αργεντινής προέρχονται από τη Βραζιλία και την Αργεντινή, αλλά μετανάστευσαν στην Αμερική. Επί του παρόντος βρίσκεται σε όλο το Νότο. κατά μήκος της δυτικής ακτής και στο Μιζούρι, το Μέριλαντ και το Ιλινόις. Αυτά τα μυρμήγκια είναι παμφάγα. Τους αρέσει όμως το γλυκό φαγητό.

Τους αρέσει να φτιάχνουν φωλιές σε υγρά περιβάλλοντα. Βεβαιωθείτε ότι το χώμα στην αυλή σας έχει καλή αποστράγγιση για να αποτρέψετε αυτά τα μυρμήγκια να χτίσουν μεγάλες σήραγγες. [source]

δύσοσμα μυρμήγκια του σπιτιού

Τα λεγόμενα μυρμηγκάκια του σπιτιού εκπέμπουν μια χαρακτηριστική μυρωδιά καρύδας. Αυτά τα μυρμήγκια έχουν μια σημαντική λειτουργία να τρώνε πτώματα νεκρών εντόμων. Τους αρέσουν και τα γλυκά φαγητά. Ως εκ τούτου, μερικές φορές το βρίσκουν στο σπίτι.

Θα τα βρείτε συχνά να κρύβονται ανάμεσα στα φύλλα. στοιβαγμένα δέντρα και άλλο εξώφυλλο Μην αφήνετε μεγάλες ποσότητες φυλλώματος να συσσωρεύονται γύρω από το ίδρυμά σας και κρατήστε τα καυσόξυλα μακριά από το σπίτι σας για να αποτρέψετε την είσοδο αυτών των φιλόξενων μυρμηγκιών εξωτερικού χώρου.

μυρμήγκια της φωτιάς

Τα μυρμήγκια της φωτιάς είναι εξαιρετικά επιθετικά και τα τσιμπήματα τους είναι πολύ οδυνηρά. Αυτά τα μικρά κόκκινα μυρμήγκια είναι απίστευτα προσαρμόσιμα και ζουν σε διάφορους χώρους και περιβάλλοντα. Οι οπορτουνιστές αρπάζουν την ευκαιρία κατά τη διάρκεια των πλημμυρών για να εξαπλωθούν επειδή μπορούν να επιπλέουν μαζί.

Συχνά σχηματίζουν μεγάλους σωρούς που είναι εύκολο να εντοπιστούν και να αναγνωριστούν. Αν υποψιάζεστε ότι έχετε πρόβλημα με τα μυρμήγκια της φωτιάς. Μην προσπαθήσετε να το διαχειριστείτε μόνοι σας. Καλέστε έναν επαγγελματία Όταν είναι θυμωμένα, αυτά τα μυρμήγκια μπορούν να επιτεθούν ομαδικά και να απελευθερώσουν εκατοντάδες τσιμπήματα, επικίνδυνα για τον άνθρωπο και ακόμη μεγαλύτερα ζώα. [source]

Γιατί να μην χρησιμοποιήσετε εντομοκτόνα;

Πολλά απωθητικά που διατίθενται στο εμπόριο και δολοφόνοι μυρμηγκιών περιέχουν επικίνδυνες χημικές ουσίες ως ενεργά συστατικά. Αν και αυτές οι χημικές ουσίες είναι συνήθως μόνο ένα μικρό ποσοστό των συνθέσεων, και ακόμη και αν χρησιμοποιείται σωστά και με φειδώ Η συνεχής χρήση αυτών των προϊόντων μπορεί να προκαλέσει τη συσσώρευση τοξινών μέσα και γύρω από το σπίτι σας. το σπίτι σου

Μακροπρόθεσμα, αυτή η συσσώρευση μπορεί να βλάψει τον αέρα, το έδαφος και το νερό στο άμεσο περιβάλλον σας. συμπεριλαμβανομένου του περιβάλλοντος περιβάλλοντος

Τα παιδιά και τα κατοικίδια είναι ιδιαίτερα ευάλωτα σε επιπλοκές και ασθένειες από την έκθεση σε φυτοφάρμακα. λόγω του ότι βρίσκεται κοντά στο έδαφος Είναι πιο πιθανό να αγγίξουν ή να καταπιούν κατά λάθος αυτές τις τοξίνες.

Επιπλέον, γιατί τα παιδιά μεγαλώνουν Η έκθεση σε αυτές τις τοξίνες μπορεί να είναι εξαιρετικά επικίνδυνη και να παρεμποδίσει τη σωστή ανάπτυξη και ανάπτυξη.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τη δηλητηρίαση από φυτοφάρμακα

Τα μη συνταγογραφούμενα απωθητικά και απωθητικά είναι τύποι εντομοκτόνων που έχουν σχεδιαστεί για να αποθαρρύνουν ή/και να σκοτώνουν τα μυρμήγκια. Ωστόσο, αυτές οι χημικές ουσίες μπορεί να είναι επιβλαβείς για τους ανθρώπους και τα κατοικίδια ζώα εάν καταποθούν, εισπνευστούν ή απορροφηθούν στο δέρμα ή τα μάτια Μπορεί να έχει άμεσες ή σωρευτικές επιδράσεις. [source]

Πολλές χημικές ουσίες χρησιμοποιούνται σε εμπορικά φυτοφάρμακα. Εδώ είναι οι τρεις πιο συνηθισμένοι τύποι:

πυρεθρίνες

Οι περισσότερες από τις επιπλοκές από αυτή τη χημική ουσία προκαλούνται από την εισπνοή. Οι πυρεθρίνες είναι ένα από τα πιο ήπια φυτοφάρμακα που κυκλοφορούν. Στην πραγματικότητα, αυτή η χημική ουσία βρίσκεται φυσικά σε ορισμένα λουλούδια. Παράγεται και συνθετικά σε εργαστήριο.

Το κύριο πρόβλημα με τις πυρεθρίνες είναι ότι μπορούν να προκαλέσουν επικίνδυνα αναπνευστικά προβλήματα όταν εισπνέονται. Σε άτομα που έχουν υψηλή ευαισθησία σε αυτή την ουσία Μπορεί να εμφανιστεί μη ανταπόκριση, καταστολή ή κώμα.

καρβαμιδικά και οργανοφωσφορικά

Αυτές οι χημικές ουσίες απορροφώνται γρήγορα στο δέρμα. Η έκθεση σε επικίνδυνα οργανοφωσφορικά και/ή καρβαμιδικά άλατα μπορεί να προκληθεί από:

 • μειωμένη όρεξη
 • δυσκολία στην αναπνοή
 • Δυσκολία αναπνοής
 • φλεγμονή των αεραγωγών
 • δερματική ενόχληση
 • χαμηλός καρδιακός ρυθμός
 • μειωμένη ροή αίματος
 • κυάνωσις
 • μαστίγιο
 • ανησυχία
 • αδυναμία
 • ζαλισμένος
 • Δάκρυα
 • ντρίμπλα
 • αυξημένη ούρηση
 • στομαχόπονος
 • τάση προς εμετό
 • κάνω εμετό
 • και/ή διάρροια

Η αποτυχία χρήσης της κατάλληλης προστασίας και/ή πλύσης αμέσως μετά την έκθεση σε αυτές τις χημικές ουσίες μπορεί να οδηγήσει σε παράλυση και ακόμη και σε κώμα.

παραδιχλωροβενζόλιο

Είναι ένα σημαντικό συστατικό για την απώθηση του σκόρου και μπορεί να βρεθεί σε ορισμένα απωθητικά μυρμηγκιών. Η υπερβολική έκθεση στο παραδιχλωροβενζόλιο είναι συχνά το αποτέλεσμα τυχαίας κατάποσης. και μπορεί να προκαλέσει πόνο στο στομάχι, ναυτία, έμετο και διάρροια.

Πώς να αντιμετωπίσετε τη δηλητηρίαση από φυτοφάρμακα

Καλέστε το 911 για άμεσες συμβουλές και βοήθεια. Σε περίπτωση υπερέκθεσης λόγω εισπνοής Μετακινήστε αμέσως το άτομο σε ανοιχτό χώρο. Σε περίπτωση επαφής με το δέρμα ή τα μάτια Ξεπλύνετε την πληγείσα περιοχή με καθαρό τρεχούμενο νερό για τουλάχιστον 15 λεπτά. Σε περίπτωση δηλητηρίασης, μην δώσετε νερό ή γάλα και μην προκαλέσετε εμετό, εκτός εάν σας το ζητήσει ο επαγγελματίας υγείας.

Εάν υποψιάζεστε ότι μπορεί να έχετε ένα συνεχές πρόβλημα με τις τοξίνες. Καλέστε την National Poison Helpline, δωρεάν 24/7. Μπορούν να απαντήσουν σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε σχετικά με την τοξίνη. Έλεγχος δηλητηριάσεων και σχετικά θέματα Ο αριθμός τηλεφώνου τους είναι: 1-800-222-1222.

Θυμηθείτε, μια ουγγιά πρόληψης αξίζει μια λίβρα θεραπείας. Εάν δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε κατά λάθος τις τοξίνες. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να κρατήσετε τις τοξίνες έξω από το σπίτι και τον κήπο σας. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές αποτελεσματικές και μη τοξικές εναλλακτικές λύσεις όταν αντιμετωπίζουμε μυρμήγκια και άλλα παράσιτα. στο νοικοκυριό και στον κήπο

Τι μπορείς να κάνεις?

Ευτυχώς, όταν έχεις να κάνεις με μυρμήγκια, Τα φυτοφάρμακα είναι η τελευταία λύση. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να έχετε κατά νου είναι πόσο συχνά τα μυρμήγκια μπαίνουν στο σπίτι σας ή στην αυλή και τον κήπο σας. για κάποιο λόγο Η αιτία είναι πάντα το φαγητό. Πριν εφαρμόσετε οποιαδήποτε προστασία Μάθετε ποια είναι η πηγή τροφής τους. και να το εξαλείψετε ή να το αποτρέψετε Αυτό μπορεί να επιλύσει το πρόβλημά σας.

Το δεύτερο βήμα που μπορείτε να κάνετε είναι να καταστρέψετε την αποικία των μυρμηγκιών. Τα μυρμήγκια ξαπλώνουν και ακολουθούν τις φερομόνες από τη φωλιά μέχρι την πηγή τροφής. Ο καθαρισμός αυτού του ίχνους μυρωδιάς χρησιμοποιώντας βραστό νερό και/ή ξύδι θα αποτρέψει την είσοδο περαιτέρω μυρμηγκιών. Φυσικά, μπορεί να βρουν άλλο τρόπο. Αλλά αν προσέχεις Μπορείτε να τους σταματήσετε.

Φυσικοί τρόποι αντιμετώπισης των μυρμηγκιών

Θα εκπλαγείτε όταν μάθετε ότι πολλά αντικείμενα για να απωθήσετε ή να σκοτώσετε τα μυρμήγκια μπορούν να βρεθούν στο δωμάτιο πλυντηρίων, στο ντουλάπι της κουζίνας ή δίπλα στο νεροχύτη. Τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα και επιτυχημένα προϊόντα στην καταπολέμηση των μυρμηγκιών είναι:

 • Βορικό οξύ (βόρακας)
 • Γκρίζα (γεύμα καλαμποκιού)
 • κρέμα ταρτάρ
 • πιπέρι καγιέν
 • αιθέριο έλαιο
 • βραστό νερό
 • μπέικιν πάουντερ
 • λεμονάδα
 • κανέλα
 • οστεάλευρα
 • θήκη σαπουνιού
 • ξύδι
 • Γαρύφαλλο μπαχαρικό
 • μαγιά
 • λεμόνι
 • άλας

Χρησιμοποιούνται μαζί ή μόνα τους, αυτά τα απλά συστατικά έχουν διάφορους βαθμούς επιτυχίας στην αποθάρρυνση ή/και την εξάλειψη της μόλυνσης από μυρμήγκια. Εδώ είναι μερικές ιδέες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Χρησιμοποιήστε τα μαζί και προσαρμόστε τα ή τροποποιήστε τα ανάλογα με τις ανάγκες σας για να ταιριάζουν με την περίπτωσή σας.

 • Τοποθέτηση του δέρματος αγγουριού στην κουζίνα
 • πετάξτε τα φακελάκια τσαγιού μέντας
 • Χρησιμοποιήστε καγιέν, λάδι πορτοκαλιού, χυμό λεμονιού, κανέλα ή κατακάθι καφέ.
 • σκελίδες σκόρδου ανάμεσα στις ρωγμές στο κατάστρωμα

Σχετίζεται με: 7 φυτά που απωθούν τα μυρμήγκια Και γιατί λειτουργούν αυτά τα φυτά;

12 τρόποι για να αποθαρρύνετε, να απωθήσετε ή να σκοτώσετε τα μυρμήγκια

Σχεδιάστε ένα περίγραμμα με κιμωλία.

Βρείτε μια κιμωλία πεζοδρομίου και σχεδιάστε τις άκρες της κιμωλίας για να αποτρέψετε την είσοδο μυρμηγκιών. Δεν μου αρέσει να περπατάω σε γραμμές κιμωλίας λόγω της σκόνης στα πόδια μου.

χτίστε ένα φράγμα

ρίξτε μαγειρική σόδα Κρέμα ταρτάρ ή οστεάλευρα σε πόρτες και άλλους χώρους ότι τα μυρμήγκια δεν τους αρέσει να περιφέρονται Λειτουργεί σαν κιμωλία. Μπορείτε να πασπαλίσετε στο έδαφος κανέλα ή γαρύφαλλο, κάτι που θα βοηθήσει στην απώθησή τους εκτός από προστασία.

αφήστε μια ξινή μυρωδιά

Χρησιμοποιήστε φρέσκο ​​ασβέστη για να μαρινάρετε τα σημεία εισόδου και εξόδου. Στύψτε το χυμό λεμονιού στις γωνίες, τις σχισμές και τις σχισμές όπου τα μυρμήγκια μπορούν να εισέλθουν στο σπίτι σας. Πρέπει να σημειωθεί ότι η φρεσκοφτιαγμένη λεμονάδα δεν θα λειτουργήσει για αυτό το σκοπό.

σκοτώστε τους εν όψει

Προσθέστε καθαρό ξύδι σε ένα μπουκάλι ψεκασμού για να ψεκάζετε όταν βλέπετε μυρμήγκια. Σε κάποιους αρέσει να χρησιμοποιούν μηλόξυδο. Αλλά δεν είναι απαραίτητο για τον καθαρισμό και τον έλεγχο των παρασίτων. Το φθηνό λευκό ξύδι λειτουργεί καλά. ψεκάστε παντού διαβροχή ασθενούς οξέος με αποτέλεσμα να σταματήσουν να λειτουργούν και να βυθιστούν σε εκείνο το σημείο

καθαρίστε το δρόμο τους

Αφού μουλιάσει το ξύδι Καθαρίστε τα νεκρά μυρμήγκια με ζεστό (βραστό) νερό για να διαταράξετε την πορεία τους και να μπερδέψετε κάθε μυρμήγκι που προσπαθεί να τα ακολουθήσει. Προσέξτε να το καθαρίσετε με βραστό νερό. Φορέστε λαστιχένια γάντια και χρησιμοποιήστε ένα σφουγγάρι με λαβές για να μην ζεματιστείτε.

καθαρίστε τα

Μερικοί άνθρωποι αναφέρουν επιτυχία σκοτώνοντας μυρμήγκια με σαπουνόνερο.Το σαπούνι πιάτων Dawn είναι περισσότερο γνωστό για την ικανότητά του να σκοτώνει τα μυρμήγκια. Αλλά οι περισσότερες μάρκες λειτουργούν εξίσου καλά. Για να σκοτώσει ένα μεγάλο αριθμό μυρμηγκιών γρήγορα Ανακατέψτε 1 μέρος σαπούνι πιάτων και 2 μέρη νερό σε ένα μπουκάλι ψεκασμού Βουτήξτε τα μυρμήγκια. Περιμένετε να πεθάνουν πριν τα πλύνετε με ζεστό νερό.

Ζωντανό βρασμένο!

Για την αντιμετώπιση των λόφων μυρμηγκιών στην αυλή και στον κήπο. Απλώς ρίξτε τους βραστό νερό. Κάντε το το βράδυ όταν είναι στο σπίτι. για καλύτερα αποτελέσματα Μεγάλες ποσότητες πιπεριού καγιέν μπορούν να προστεθούν στο νερό ενώ βράζει. Προσέξτε να μην εκτεθείτε στους ατμούς. Το πιπέρι καγιέν μπορεί να ερεθίσει τη μύτη και τα μάτια σας. Εάν δεν έχετε ή δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε πιπέρι καγιέν Μπορείτε να προσθέσετε σαπούνι πιάτων, ξύδι ή αλάτι στο νερό. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία καθημερινά όσο χρειάζεται μέχρι να φύγουν τα μυρμήγκια.

Δείτε αυτό το βίντεο σχετικά με τη θανάτωση μυρμηγκιών ξυλουργών χωρίς χημικά.

ξηρός

Ρίξτε τριγύρω γη διατόμων για τρόφιμα. Λόφοι μυρμηγκιών και οπουδήποτε βλέπετε μυρμήγκια.

Εάν κάνετε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο και κάνετε μια αγορά Θα κερδίσουμε προμήθειες χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς.

καθώς περνούσαν Το πυρίτιο στα λεπτά σωματίδια του μπορεί να βλάψει τον εξωσκελετό και να διαβρώσει το προστατευτικό στρώμα λαδιού που τα καλύπτει. Αυτό τελικά οδηγεί σε αποξήρανση και θάνατο μεμονωμένων μυρμηγκιών που εκτίθενται σε αυτή τη φυσική ουσία.

Δείτε αυτό το βίντεο: Πώς να απαλλαγείτε από τα μυρμήγκια φυσικά (3 τρόποι για να σκοτώσετε τα μυρμήγκια)

Μια άλλη μέθοδος ξήρανσης είναι η τροφοδοσία με ξηρούς κόκκους ή καλαμποκάλευρο. Παίρνουν αυτή την αντιληπτή πηγή τροφής στην αποικία μυρμηγκιών και την αποθηκεύουν. Όταν έφαγαν αυτό το ξηρό προϊόν δημητριακών Θα απορροφήσει την υγρασία μέσα και θα το κρατήσει στεγνό.

δηλητηριάστε τους

Χρησιμοποιήστε βορικό οξύ (ομάδα δόλωσης βόρακα 20) και ζάχαρη για να φτιάξετε δόλωμα μυρμηγκιών. Ανακατέψτε μια μικρή ποσότητα βόρακα (π.χ. 1 κουταλάκι του γλυκού) μισό και μισό με ζάχαρη και προσθέστε νερό για να σχηματιστεί μια μάζα ή πολτός. Τοποθετήστε αυτό το διάλυμα σε ένα ρηχό δοχείο, όπως ένα πλαστικό καπάκι από ένα δοχείο γιαουρτιού.Τα μυρμήγκια έρχονται σε αυτό, το τρώνε και επιστρέφουν στη φωλιά.

Αυτή η θεραπεία θα σκοτώσει τελικά ολόκληρη την αποικία. Χρησιμοποιήστε αυτή τη λύση προσεκτικά. Το βορικό οξύ είναι δηλητηριώδες. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά και κατοικίδια. [source]

Βόρακας και DIY Μυρμηγκοπαγίδες (με στοιχεία εκπαίδευσης, υγείας και ασφάλειας σχετικά με τη χρήση εξ ολοκλήρου φυσικού βόρακα)

Ανατινάξτε τους!

Ένας άλλος τύπος δηλητηρίασης μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας μαγιά, μελάσα και ζάχαρη.Ανακατέψτε 2 μέρη μελάσα, 1 μέρος ζάχαρη και 1 μέρος μαγιά για να φτιάξετε δόλωμα. Τα μυρμήγκια αγαπούν τη μελάσα και τη ζάχαρη. αλλά όταν τρώνε Η μαγιά δημιουργεί αέριο μέσα, το οποίο σκοτώνει τα μυρμήγκια.Αυτή η φόρμουλα είναι μη τοξική για παιδιά και κατοικίδια. Αλλά δεν πρέπει να καταναλώνεται από ανθρώπους ή ζώα.

Πώς να φτιάξετε ένα σπιτικό μυρμήγκι δολοφόνος-συνταγές-φυσικά προϊόντα στο σπίτι-σταματήστε-έλεγχος-δόλωμα και δηλητήριο

εξαλείψτε τις πηγές τροφίμων

Τα μυρμήγκια έρχονται για φαγητό, οπότε πρέπει να πετάξετε τα υπολείμματα. Διατηρείτε τα δοχεία τροφίμων ερμητικά κλειστά. και προστατεύστε τις τροφές για κατοικίδια Αν αφήσετε ξηρή τροφή για τα ζώα Δοκιμάστε να τοποθετήσετε το μπολ με το φαγητό σας σε ένα μεγάλο, ρηχό μπολ με νερό μακριά από τα μυρμήγκια.

εντυπωσιάστε τους

Αν δεν θέλετε να βλάψετε τα μυρμήγκια Μπορείτε να τα ανακατευθύνετε πασπαλίζοντας τη ζάχαρη αλλού.Σε πολλούς ασιατικούς πολιτισμούς Οι άνθρωποι διώχνουν τα μυρμήγκια από τα σπίτια τους «σκίζοντας» ρύζι και σκουπίδια κάθε μέρα σε απομακρυσμένες τοποθεσίες. Εάν επιλέξετε αυτή τη μέθοδο Πρέπει να το κάνεις σε καθημερινή βάση.

Φτιάξτε το δικό σας φυσικό απωθητικό σπρέι μυρμηγκιών στο σπίτι.

Μόλις ενοχλήσετε, αποθαρρύνετε ή/και σκοτώσετε το μυρμήγκι με οποιονδήποτε από τους παραπάνω τρόπους. κρατήστε τα μακριά Είναι πολύ απλό. Υπάρχει μια σειρά από φυσικά συστατικά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε ένα φυσικό εντομοαπωθητικό σπρέι που απωθεί τα μυρμήγκια. άλλα έντομα και αράχνες Το κλειδί για αυτές τις ενώσεις είναι τα αιθέρια έλαια. [source]

Μυρμήγκια και άλλα ανατριχιαστικά ερπυσμένα έντομα Δεν μου αρέσει η μυρωδιά του ελαίου λεβάντας. Άλλα προστατευτικά αιθέρια έλαια περιλαμβάνουν:

Μερικοί άνθρωποι αναφέρουν επιτυχία χρησιμοποιώντας λάδι δέντρου τσαγιού, λιβάνι και πιο δυνατά αρωματικά αιθέρια έλαια. Πειραματιστείτε για να μάθετε τι σας ταιριάζει καλύτερα και ποιο άρωμα σας ταιριάζει καλύτερα.

Για να φτιάξετε ένα σπιτικό σπρέι μυρμηγκιών Θα χρειαστείτε ένα μεταφορέα.Νερό, αποσταγμένο λευκό ξύδι ή οινόπνευμα θα σας βοηθήσουν.Αυτό το απλό συστατικό είναι πολύ εύκολο στην προετοιμασία. Για να προετοιμάσετε τη λύση θα χρειαστείτε:

 • 16 ουγγιές νερό, ξύδι ή ισοπροπυλική αλκοόλη
 • αιθέριο έλαιο της επιλογής σας
 • Μπουκάλι ψεκασμού 16 ουγγιών

Ρίξτε το φορέα σε ένα μπουκάλι ψεκασμού και προσθέστε αιθέρια έλαια σε αναλογία περίπου μια ντουζίνα ανά ουγγιά. Αυτό σημαίνει ότι εάν θέλετε να αναμίξετε 2 ή περισσότερα αιθέρια έλαια, δεν πρέπει να προσθέσετε περισσότερες από 12 σταγόνες ανά ουγγιά.

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το σπρέι Ανακινήστε το μπουκάλι και ψεκάστε την περιοχή όπου βρίσκονται τα μυρμήγκια. Παραδείγματα περιλαμβάνουν πάγκους, πόρτες, παράθυρα κ.λπ. Θα πρέπει να το κάνετε αυτό ξανά και ξανά για να κρατήσετε τα μυρμήγκια μακριά.

Αυτό το βίντεο εστιάζει στα απωθητικά αράχνης. Αλλά αυτή η φόρμουλα λειτουργεί καλά για τα μυρμήγκια και τα απωθητικά για άλλα έντομα.

Πώς να φτιάξετε αράχνη απωθητικό | Στο Σπίτι Β με τον Άλαν Σμιθ

Πώς να επιλέξετε έναν πάροχο υπηρεσιών;

Η διαθεσιμότητα και ο σκοπός πρέπει να σας καθοδηγήσουν στην επιλογή ενός παρόχου. Εάν υπάρχει μόνο νερό, θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί. Αν επιλέξετε νερό Προσθέστε μια κουταλιά της σούπας σαπούνι πιάτων για να λειτουργήσει ως επιφανειοδραστικό για να βοηθήσει στην εξάπλωση του σπρέι στην επιφάνεια. Αυξάνει επίσης τη δολοφονική δύναμη.

Το λευκό ξύδι ή η ισοπροπυλική αλκοόλη σκοτώνει τα μυρμήγκια σε επαφή. Έτσι μπορείτε να σκοτώσετε τα μυρμήγκια όταν τα βλέπετε. και άφησε ένα άρωμα που απέτρεπε τους νεοφερμένους. Ένα επιπλέον μπόνους είναι Η χρήση ξιδιού ή ισοπροπυλικής αλκοόλης δίνει στο σπρέι σας την ικανότητα να καθαρίζει και να φωτίζει. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το σπρέι σε επιφάνειες για να τους δώσετε ένα λαμπερό φινίρισμα και να απωθήσετε τα μυρμήγκια.

Αν σας αρέσει η δύναμη του ξιδιού αλλά δεν σας αρέσει η μυρωδιά. Μπορείτε να το αραιώσετε με νερό. Κατανοήστε ότι αυτό θα μειώσει επίσης την απόδοση.

Η επιμονή είναι ένα φυσικό συστατικό ελέγχου μυρμηγκιών.

Όταν χρησιμοποιείτε ένα εντελώς φυσικό εντομοαπωθητικό Πρέπει να καταλάβετε ότι δεν θα σκοτώσουν όλα τα παράσιτα ταυτόχρονα. Και δεν θα αποκρούσουν τα παράσιτα αν δεν είστε επιμελείς. Ακολουθήστε μια ολιστική προσέγγιση συνδυάζοντας πολλές φυσικές θεραπείες. μαζί Και βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τη θεραπεία σας τακτικά και με συνέπεια.

Εάν συνειδητοποιήσετε ότι τα μυρμήγκια ή άλλα παράσιτα αποτελούν πρόβλημα, ξεκινήστε προσδιορίζοντας γιατί έλκονται από μια δεδομένη περιοχή και εξαλείφοντας την έλξη. Μην αφήνετε φαγητό έξω από το σπίτι. Διατηρήστε το χώρο διαβίωσης και τον κήπο σας καθαρό και χωρίς ακαταστασία. Η καλή καθαριότητα μπορεί να αποτρέψει τα μυρμήγκια στο σπίτι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *